Γιατί οι Calculators είναι
Απαραίτητοι στην επιχείρησή σας;

Αυξανουν τις Πωλησεις

Αυξανουν τις Πωλησεις

Οι Calculators δίνουν στους χρήστες όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αναζητούν ώστε να προχωρήσουν σε αγορά ή τουλάχιστον για να καταλήξουν στο ποια είναι η καλύτερη λύση/υπηρεσία/προϊόν για αυτούς. Παρέχοντας αυτές τις πληροφορίες τους φέρνετε πιο κοντά στην ολοκλήρωση της αγοράς.
Συλλεγουν στοιχεια επικοινωνιας υποψηφιων πελατων

Συλλεγουν στοιχεια επικοινωνιας υποψηφιων πελατων

Mε τους Calculators προσθέτετε έναν έξυπνο και αποτελεσματικό lead generation μηχανισμό στο site σας. Οι υποψήφιοι πελάτες δίνουν πολύ πρόθυμα τα στοιχεία τους, καθώς σε αντάλλαγμα λαμβάνουν πληροφορίες υψηλής αξίας γι’ αυτούς.
Βελτιωνουν την εμπειρια των πελατων

Βελτιωνουν την εμπειρια των πελατων

Οι επισκέπτες σε ένα site τις περισσότερες φορές προσπαθούν να επιλύσουν ένα πολύ συγκεκριμένο πρόβλημα. Mε τη χρήση των Calculators είστε σε θέση να βοηθήσετε πραγματικά τους χρήστες να βρουν αυτό που αναζητούν, είτε πρόκειται για μια εξειδικευμένη τιμή ή για κάποια πολύ ειδική πληροφορία.
Αποκτατε καλυτερη εικονα για το κοινο σας

Αποκτατε καλυτερη εικονα για το κοινο σας

Οι Calculators σας βοηθούν να συλλέξετε με απόλυτη ακρίβεια αναλυτικές πληροφορίες για τις προτιμήσεις των επισκεπτών σας. Συνεπώς, γνωρίζετε καλύτερα τι τους ενδιαφέρει ώστε να προσαρμόζετε ανάλογα τις υπηρεσίες σας.

Συλλέξτε στοιχεία επικοινωνίας και αυξήστε το πελατολόγιό σας!

Χρειάζεστε βοήθεια;

Οι Messaging experts της Yuboto είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν να κάνετε την σωστή επιλογή!