Ανακαλύψτε τα μοναδικά Πλεονεκτήματα
των Landing Pages

100% Δωρεάν Feature

Οι Landing Pages δεν επιβαρύνονται με κανένα κόστος, ούτε συνοδεύονται από μηνιαίο subscription. H μόνη χρέωση αφορά τα μηνύματα που τις αποστέλλουν. Κάθε καμπάνια Landing Page κοστίζει όσο μία απλή SMS ή Viber καμπάνια.
100% Δωρεάν Feature LANDING PAGES
Αυξάνουν κατακόρυφα τις πωλήσεις LANDING PAGES

Αυξάνουν κατακόρυφα τις πωλήσεις

Οι Landing Pages σχεδιάζονται για να αναδεικνύουν ένα συγκεκριμένο προϊόν ή προσφορά κάθε φορά. Σε συνδυασμό με τις δυνατότητες προσωποποίησης, δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για να εκτοξεύσουν τα conversions και τις πωλήσεις.

Ολοκληρώνουν τη Στρατηγική Marketing

Οι σελίδες προορισμού είναι απαραίτητες σε κάθε marketing mix, καθώς προσθέτουν ευελιξία και precise targeting εκεί όπου τα υπόλοιπα digital marketing κανάλια αποτυγχάνουν. Οι Landing Pages θα μετατρέψουν σε πελάτες όλα τα leads που συλλέγετε από τα υπόλοιπα κανάλια διαφήμισης.
Ολοκληρώνουν τη Στρατηγική Marketing LANDING PAGES
Εξυπηρετούν κάθε επιχειρηματικό σκοπό LANDING PAGES

Εξυπηρετούν κάθε επιχειρηματικό σκοπό

Χάρη στα πλούσια features που ενσωματώνουν, οι Landing Pages μπορούν να υποστηρίξουν οποιαδήποτε ενέργεια όπως: συλλογή επιπρόσθετων customer data, αύξηση πωλήσεων, προώθηση webinars, αποστολή e-invites και e-tickets

Φέρνουν άμεσα αποτελέσματα

Επειδή κάθε Landing Page εστιάζει σε ένα συγκεκριμένο κοινό και έχει ειδικό σκοπό, τα αποτελέσματα της είναι πολύ καλύτερα και πιο άμεσα από αυτά μιας generic διαφήμισης στο google ή στα social media.
Φέρνουν άμεσα αποτελέσματα LANDING PAGES
Μαθαίνετε καλύτερα το κοινό σας LANDING PAGES

Μαθαίνετε καλύτερα το κοινό σας

Δημιουργώντας πολλές Landing Pages με διαφορετικές προσφορές, μπορείτε να ανακαλύψετε ποια προϊόντα και τι είδους προσφορές ενδιαφέρουν περισσότερο το κοινό σας. Έτσι, βελτιώνετε συνεχώς τις ενέργειες σας και πετυχαίνετε καλύτερα αποτελέσματα.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Οι Messaging experts της Yuboto είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν να κάνετε την σωστή επιλογή!