Πολλά Περισσότερα από ένα Online Σύστημα Διαχείρισης Ραντεβού

Το CalendApp δεν είναι απλά ένα σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων. Εδώ, κάθε κράτηση είναι μία μοναδική ευκαιρία να αυξήσετε το πελατολόγιο, να ενισχύσετε τις πωλήσεις και να προσφέρετε κορυφαία εμπειρία εξυπηρέτησης.

GDPR – Ληψη Συγκαταθεσης

GDPR – Ληψη Συγκαταθεσης

Κάθε φορά που κάποιος ενδιαφερόμενος κλείνει ραντεβού μπορεί με 1 μόνο click να συναινέσει στη λήψη ενημερώσεων και προωθητικών / διαφημιστικών μηνυμάτων από εσάς.
Lead Generation

Lead Generation

Αποκτάτε ένα επιπρόσθετο εργαλείο εύρεσης και καταγραφής δυνητικών πελατών. Το CalendApp συλλέγει χρήσιμα στοιχεία επικοινωνίας και σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε εύκολα και νόμιμα κάθε ενδιαφερόμενο στη βάση των πελατών σας.
Βελτιωμενο Customer Experience

Βελτιωμενο Customer Experience

Οι πελάτες σας εξυπηρετούνται άμεσα και χωρίς να περιμένουν, από τον υπάλληλο της επιλογής τους. Με αυτόν τον τρόπο, τους παρέχετε μία άριστη εμπειρία και τους μετατρέπετε σε πιστούς πελάτες που σας προτείνουν σε φίλους και συγγενείς.
Ολοκληρωμενο Profile Πελατων

Ολοκληρωμενο Profile Πελατων

Μέσα από το CalendApp βλέπετε το ιστορικό κρατήσεων για κάθε πελάτη, έτσι γνωρίζετε ποιες ώρες, μέρες και ποιες υπηρεσίες τον ενδιαφέρουν και μπορείτε την κατάλληλη στιγμή να στείλετε μία προσαρμοσμένη προσφορά ή ένα εκπτωτικό κουπόνι.
Εξοικονομηση Πολυτιμου Χρονου

Εξοικονομηση Πολυτιμου Χρονου

Όλοι οι εργαζόμενοι ξέρουν πολύ νωρίτερα το πρόγραμμα τους, προετοιμάζονται κατάλληλα για τις επόμενες μέρες και αφοσιώνονται στην εξυπηρέτηση των πελατών χωρίς αποσπάσεις για τηλεφωνικές κρατήσεις.

Επικοινωνήστε με το κοινό σας στο αγαπημένο του μέσο!