Μαζική Αποστολή Μηνυμάτων Viber - 7 Μοναδικά Πλεονεκτήματα

To Viber Business Messaging είναι ένα ιδανικό κανάλι για να ενισχύσετε την εξυπηρέτηση των πελατών και να πραγματοποιείτε εντυπωσιακές προωθητικές ενέργειες που φέρνουν αποτελέσματα.
Πραγματικα Αμεσο

Πραγματικα Αμεσο

Οι καταναλωτές συνδέονται με την εταιρεία σας εύκολα χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες και χρονοβόρες φόρμες. Χρειάζεται μόνο 1 opt-in σε λίγα clicks.
Απιστευτα Γρηγορο

Απιστευτα Γρηγορο

Νέα releases προϊόντων, ενημερώσεις, ειδοποιήσεις συναλλαγών και οποιαδήποτε ενέργεια φτάνουν στις συσκευές των πελατών σε δευτερόλεπτα.
Απολυτα Ασφαλες

Απολυτα Ασφαλες

Η κρυπτογράφηση και το verified business account σας εγγυώνται κορυφαία ασφάλεια στην επικοινωνία με το κοινό και αυξάνουν την εμπιστοσύνη του.
Εξαιρετικα Οικονομικο

Εξαιρετικα Οικονομικο

Στο Viber πληρώνετε μόνο για κάθε μήνυμα που παραδίδεται και όχι για το σύνολο των μηνυμάτων που στέλνετε. Έτσι, εξοικονομείτε πολύτιμο budget από τα not delivered.
Κορυφαια Αποτελεσματα

Κορυφαια Αποτελεσματα

Όλες οι Viber καμπάνιες αγγίζουν το 100% Delivery Rate, καθώς όσα μηνύματα δεν παραδίδονται στο Viber, αποστέλλονται αυτόματα ως SMS.
Αναλυτικες Αναφορες

Αναλυτικες Αναφορες

Γνωρίζετε πλήρως τη συμπεριφορά των χρηστών για κάθε μήνυμα που στέλνετε. Βλέπετε με απόλυτη ακρίβεια εάν το παρέλαβε, εάν το άνοιξε και αν πάτησε το αντίστοιχο link.
Βελτιωμενο Customer Support

Βελτιωμενο Customer Support

Mε τα two-way και τα sessions μηνύματα μπορείτε να παρέχετε άμεσα προσωποποιημένη τεχνική υποστήριξη σε κάθε πελάτη ξεχωριστά, σε πραγματικό χρόνο.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Οι Messaging experts της Yuboto είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν να κάνετε την σωστή επιλογή!